side_banner

Nyheder

Hvor meget ved du om BOKE-fabrikken?

12
工厂外部
7777

Vores fabrik i Chaozhou, Guangdong-provinsen

|Fra TPU masterbatch til original TPU film |

TPU er en ikke-strækbar, ikke-retningsbestemt, flad ekstruderet film fremstillet af TPU-pellets ved smeltespytslukning, den originale TPU-film.Det har fremragende egenskaber såsom høj elasticitet og slid- og korrosionsbestandighed.Generelt set, hvis du vælger de passende TPU-piller, har du lavet en god film.Metoden til fremstilling af smeltespyt er kendetegnet ved hurtig produktionshastighed og høj output sammenlignet med den almindelige blæste film på markedet.Filmens gennemsigtighed, glans og tykkelsesensartethed er fremragende.

5
6

|Klæbende bagside proces |

Den klæbende bagsideproces for malingsbeskyttelsesfilm er simpelthen påføringen af ​​klæbende bagside, hvilket er det samme som princippet for sprøjtning af maling, der kræver en basislak efterfulgt af en farvecoating.Det samme gælder bagsiden, som påføres ved en coatingproces, hvor filmen først scannes med en elektronstråle, derefter påføres limen på laminatet og derefter lamineres på filmoverfladen af ​​TPU-substratet.

Alt dette gøres naturligvis kun på maskine, og hver rulle af BOKEs malingsbeskyttelsesfilm produceres ved hjælp af verdens mest avancerede produktionsudstyr til fremstilling af præcisionsbelægninger, ved hjælp af partikelsynteseteknologi og præcisionsbelægningsteknologi.

Bagsideprocessen er meget teknisk krævende og kræver matchning af forskellige materialer.Fatter du ikke limformlen godt, vil du ofte opleve limtab.

 

1
14

|Belægningsprocessen |

Belægningsprocessen forstås som en nano-krystallisation af filmoverfladen, som tilføjer et lag af nano-repair belægningsmateriale til TPU-substratet, svarende til et ekstra lag af beskyttelse.Belægningsprocessen er også kernekompetencen for hvert malingsmaskemærke.Når først belægningsprocessen ikke er op til standarden, vil der være mange ydeevneproblemer, såsom gulning og dårlig pletbestandighed.

4
16

|Færdig film |

Når ovenstående proces er afsluttet, er lakbeskyttelsesfilmen et færdigt produkt.

Men tror du, det er alt?

Nej, efter at filmen er produceret, er det nødvendigt at skære en del af filmen til til prøvetestning for at kontrollere, om filmens kvalitet lever op til produktionsstandarderne, og til sidst skæres hele rullen og pakkes til transport.

2
777
15
7
77
11

2000-2009

Etableret Beijing Qiaofeng Weiye salgsafdeling.Successive filialer blev oprettet i Beijing, Chengdu, Zhengzhou og Chongqing.

2010

Etablerede Shuyang Langkepu New Material Technology Co., Ltd. og byggede en fabrik i Mao Wei Industrial Zone, Muyang County, Suqian City, Jiangsu-provinsen, og etablerede et distributionssted i Linyi City, Shandong-provinsen.

2011-2014

Etableret Yiwu filial, Kunming, Guiyang, Nanning og andre distributionskontorer.

2015

Etableret Hangzhou Qiaofeng Automotive Products Co, Ltd lager- og distributionscenter, den største fabrik direkte salg lager- og distributionsdrift center af filialen i landet.

2017

Etablerede en ny fabrik og købte jord til at bygge en fabrik beliggende i A01-9-2, Zhangxi Low Carbon Industrial Zone, RaoPing County, Chaozhou City, der dækker et areal på 1,6708 hektar.Vi introducerede også verdens mest avancerede EDI-belægningslinjeudstyr fra USA.

2019

For at blive en af ​​de største filmproducenter i verden flyttede koncernen til Guangzhou, en international frihandelshavneby i Kina, og etablerede "Guangdong Boke New Film Technology Co., Ltd."at sejle det globale handelsmarked og udenrigshandelens import- og eksportvindue blev officielt åbnet.

2023

Fortsæt med at levere den bedste service og filmløsninger til vores globale virksomhedspartnere.


Indlægstid: 30. marts 2023